Rimfrosten, Dagsmejan, Fäboden & Stigen ligger på andra våningen och är ca 14 kvm stora.  Rummen har två våningssängar och hyrs ut till 2–4 gäster. Är ni 5 gäster finns det en extra säng i några av rummen. Vill ni bo 5 gäster i samma rum ber vi Er kontakta oss så hjälper vi Er att boka in den extra personen. I några av rummen finns en mysig fåtölj att krypa upp i och i andra finns det bord och stolar att sitta vid. Sänglinne och duschhandduk ligger på sängen när du kommer och självklart ingår städ av rummet vid avresa. Rummen är enkla och bekväma

Information:

  • Du checkar in på egen hand med info du får via sms och mail.
  • Du har tillgång till köket och resten av huset.
  • Det finns alltid kaffe & te att ta i matsalen.
  • Gratis parkering.
  • Gemensam toalett, dusch och torkrum i korridoren.
  • Dessa rum är husdjursfria. Reser du med husdjur ber vi dig att kontakta oss så du kommer i ett rummen där din pälskling får vara.
  • Frukostpåse bokas senast 24/h före ankomst. 125,-/person

När du hyr våra rum har du även tillgång till vårt kök och kan laga din egen mat. I köket finns det mesta av utrustning du behöver för att svänga ihop en middag och precis utanför köket finns vår matsal. Om vädret tillåter rekommenderar vi att du njuter av maten ute på vår veranda eller kanske ta morgonkaffet nere på bryggan? Så klart kan du mysa uppe i vårt allrum och krypa upp i våra stora soffor. Här finns tidningar, böcker, Yatzi, kortlekar och Uno att låna och smart-tv om du hellre vill se en film. I trädgården finns det utrymme för lek och bad. Bollar, spel, volleyboll-nät och fotbollsmål finns att låna. Det finns även kanot att låna efter överenskommelse för tur på sjön.

Fri avbokning fram till 7 dagar före ankomst med undantag för vecka 7, 8 och 9 då vi ej har någon återbetalning.

Skicka förfrågan