Mysiga rum för paret eller den lilla familjen

Hjortronet & Norrskenet ligger på första våningen och är båda ca 14 kvm. Rummen har två enkelsängar som man kan välja att skjuta isär om man önskar samt en våningssäng med plats för ytterligare två gäster. I rummet finns också en fåtölj att krypa upp i.  Sänglinne och duschhandduk ligger på sängen när du kommer och självklart ingår städ av rummet vid avresa. Rummen är inredda i ljusa färger med fjället, skogen och naturen utanför dörren som inspiration.

Tavla med uggla

Information:

  • Du checkar in på egen hand med info du får via sms och mail.
  • Du har tillgång till köket och resten av huset.
  • Det finns alltid kaffe & te att ta i matsalen.
  • Gratis parkering.
  • Gemensam toalett, dusch och torkrum i korridoren.
  • Husdjur är välkomna i en del av våra rum. Fråga vid bokningen för att säkerställa att du kommer i ett rum som tillåter husdjur. Djurrumstillägg 150,- Mer info finns här…länk till blogg inlagt här tänker jag
  • Frukostpåse bokas senast 24/h före ankomst. 125,-/person

När du hyr våra rum har du även tillgång till vårt kök och kan laga din egen mat. I köket finns det mesta av utrustning du behöver för att svänga ihop en middag och precis utanför köket finns vår matsal. Om vädret tillåter rekommenderar vi att du njuter av maten ute på vår veranda eller kanske ta morgonkaffet nere på bryggan? Så klart kan du mysa uppe i vårt allrum och krypa upp i våra stora soffor. Här finns tidningar, böcker, Yatzi, kortlekar och Uno att låna och smart-tv om du hellre vill se en film. I trädgården finns det utrymme för lek och bad. Bollar, spel, volleyboll-nät och fotbollsmål finns att låna. Det finns även kanot att låna efter överenskommelse för tur på sjön.

Fri avbokning fram till 7 dagar före ankomst med undantag för vecka 7, 8 och 9 då vi ej har någon återbetalning.

Skicka förfrågan