Lägergård

Torgåsgården - Lägergård

Torgåsgården är en perfekt plats för dig som planerar ett läger såväl sommar, höst som vinter.
Vi har sovplatser för 48  personer och sovplatserna är för fördelade på 12 rum och två våningar.
I vår stora matsal finns det givetvis plats till alla och du väljer själv om du vill hyra med självhushåll eller hel/halvpension.

Vi hjälper er gärna med att planera meningsfulla aktiviteter som ni kan göra under ert läger. Beroende på vilken tid av året som ni kommer, finns det många roliga saker att hitta på och vacker natur att njuta av. Vi samarbetar med flera företag med fokus på friluftsliv och natur.

Torgåsgården går även bra att hyra till fester, släktträffar, möten och andra sammankomster. Ni väljer själva om ni vill hyra gården med eller utan personal och boende.

Kontakta oss gärna så att vi kan ge ett förslag på hur ni kan genomföra ert läger på bästa sätt.

Välkommen till Torgåsgården!

Erbjudanden

Familjeäventyr i skogen

Fjäll Skog & Yogadagar i Sälen

Förbered dig på dagar fullspäckade med äventyr i naturens roligaste lekplats i Sälenfjällen. Upplev svensk vildmark när den är som snällast, en härlig minisemester för hela familjen.  

Vårt sommarpaket för familjer bjuder på aktiva dagar i Dalarna.Här väntar sköna bad i vår sjö, lek i naturen, grill och annat skoj. Två aktiviteter ingår; En spännande guidad vandring till björnide med span efter björn och järv samt en heldags paddling på egen hand längst älven, med chans att se både bäver och älg längst färden! Möjligt att boka till besök på Husky kennel.Sommarens bästa äventyr utlovas! 

I paketet ingår: 
3 nätter i dubbel/familjerum med frukost
1 vandring med vildmarksguide och lunch över öppen eld
Kanot, flytvästar och transfer till paddelstart i Sälen. 

Pris för paket: Vuxen 2699,- barn 1999,-

Tillval:

Måndag efter frukost kan du lägga till ett extra äventyr innan hemresan. Kom och besök fjällets atleter Alaskan Husky på Peakpoints huskykennel. Lär dig mer om dessa fantastiska arbetande hundar och hur de lever sommar som vinter. Vi vågar lova massor av pussar och gos. Har ni tur finns det valpar att mysa med. Besöket avslutas med korvgrillning innan du reser hem med massor av nya minnen.

Pris för tillval: 295,-/vuxen och 195,-/barn

Starta upp hösten med att ladda batterierna i de vackra och fjällnära skogarna i Sälen.

Under ledning av våra vildmarksguider och erfarna instruktörer fyller vi dagarna med yoga, vandring, naturupplevelser, föreläsningar och god mat.
Paketet går att boka helgerna 2-5 september & 9-12 september. Begränsat antal platser. Boka via info@torgasgarden.se eller 0280-30022.

Dalarnas natur är kanske som vackrast under tidig höst. Naturen skiftar färg och tempot är lugnt. En perfekt inramning för att under några dagar både varva ner och ladda om. Vi tar oss tid att andas, njuta naturen och vara här och nu. Föredrag varvas med vandring, skogsbad och yoga, och det finns även gott om egentid. En av dagarna ökar vi på adrenalinet med ett besök vid ett björnidé. Ta med egen termos, yogamatta för inomhus och utomhusbruk samt kläder och skor efter väder.

I paketet ingår: 

3 nätter i dubbelrum inkl linne&handduk och frukost
2 luncher
2 middagar
2 kvällsfika
Alla aktiviteter inkl guider. 

Pris för paket: 4899,-/person (16 år och uppåt)

Tillval:  Det finns ett begränsat antal enkelrum. Tillägg för enkelrum 950,-

Service för våra gäster

Efter en lång dag ute fylld med många aktiviteter är det alltid skönt att komma in. Hos oss kan ni njuta av kolla på en film tillsammans, sitta framför brasan eller utmana varandra i brädspel. Bastun är förhoppningsvis snart på plats igen.

Alla våra gäster är varmt välkomna att använda vårt stora kök. Här går det bra att laga mat till många personer och vi har allt ni behöver för att och duka i matsalen. Hyr ni hela huset går det bra att beställa frukost, lunch middag och kvällsfika mot en extra kostnad.

Kommer ni som grupp går det bra att förbeställa mat och få den utkörd från Coop i Sälen.

Vi handlar all mat lokalt och kött och mejeriprodukter är alltid svenskt. Vårt kaffe och vår mjölk är dessutom alltid ekologisk. En perfekt grund för en aktiv semester!

På alla våningar finns det toaletter, duschar och torkskåp. Allt för att göra er vistelse så bekväm som möjligt.