Lägergård

Lägergård

På Torgåsgården får det plats med en hel busslast med gäster! Mitt i naturens roligaste lekplats, endast 5 minuter från Kläppens skidanläggning bor ni bekvämt och har så klart hela huset för Er själva. Vi hjälper gärna till och planerar Ert läger och genom oss kan ni boka in guidade turer och aktiviteter. Vill du koncentrera dig på gruppen och deltagarna kan vi ordna med helpension. Vill ni hellre rå om Er själva går det bra att hyra med självhushåll. Oavsett ingår det alltid sänglinne, duschhandduk och städ vid avresa.

Helpension

När du hyr med helpension ingår det förutom sänglinne, duschhandduk och städ vid avresa så klart också vår väl tilltagna fjällfrukost, färdkost och fylld termos, middag och kvällsfika. Vi finns på plats i stort sett hela tiden och genom åren har vi plåstrat om, tvättat kläder, tröstat och lärt känna otroligt många, fina och härliga deltagare.

Vid avresa städar vi huset.

Självhushåll

Vill ni rå om Er själva går det så klart bra att hyra Torgåsgården för självhushåll. Det ingår alltid sänglinne & duschhandduk och givetvis finns allt av förbrukningsmaterial i huset. Vid ankomst överlämnas information till ansvarig och ni sköter sedan Er själva under Er vistelse. Vid hyra med självhushåll går det så klart bra att boka in aktiviteter m.m. på förhand genom oss. Vid avresa städar ni köket och ställer tillbaka allt där det ska stå. Vi städar sedan hela huset.

Aktiviteter

Tänk dig att grilla marshmallows under stjärnorna och kanske se norrskennet eller smyga efter älg i skogen. Eller vad sägs om att vandra till Sveriges högsta vattenfall eller gå lyktvandring i mörkret och lyssna till historier om väsen man förr trodde fanns i skogen, träden, fjällen och älven. Vi erbjuder en rad olika aktiviteter. Fråga oss så hjälper vi Er vidare.

Extra tjänster

Vi har många grupper som önskar hjälp att ordna med extra tjänster. Behöver ni hjälp med något är det bara att säga till så försöker vi alltid att ordna det.

Många gäster önskar ha tillgång till hyrbil(ar) under tiden i är här eller en extra fika någon av dagarna. Andra vill bada isvak eller lära sig mer om och gosa med våra fjällhundar. Fråga oss gärna.

Det här säger våra kunder