Lägergård

Torgåsgården - Lägergård

Torgåsgården är en perfekt plats för dig som planerar ett läger såväl sommar, höst som vinter.
Vi har sovplatser för 48  personer och sovplatserna är för fördelade på 12 rum och två våningar.
I vår stora matsal finns det givetvis plats till alla och du väljer själv om du vill hyra med självhushåll eller hel/halvpension.

Vi hjälper er gärna med att planera meningsfulla aktiviteter som ni kan göra under ert läger. Beroende på vilken tid av året som ni kommer, finns det många roliga saker att hitta på och vacker natur att njuta av. Vi samarbetar med flera företag med fokus på friluftsliv och natur.

Torgåsgården går även bra att hyra till fester, släktträffar, möten och andra sammankomster. Ni väljer själva om ni vill hyra gården med eller utan personal och boende.

Kontakta oss gärna så att vi kan ge ett förslag på hur ni kan genomföra ert läger på bästa sätt.

Välkommen till Torgåsgården!

Erbjudanden

Skidläger i Sälenfjällen

Åk på skidläger med skolan, församlingen, föreningen eller företaget. I Sälenfjällen finns det både alpin skidåkning och längdspår som passar alla. Kläppens skidanläggning ligger närmst, bara 5 min från STF Sälen Torgåsgården.

På STF Sälen Torgåsgården bor du bekvämt och mysigt i något av våra 12 rum med plats för 2-6 gäster. Utmärkt wi-fi, smart-tv för genomgång och filmvisning, stora torkskåp samt matsal och vårt mysiga allrum gör ditt skidläger bekvämt och smidigt. Välkommen till oss!

 I paketet ingår: 

Hyra av hela Torgåsgården 4 nätter söndag-torsdag
52 sängplatser
Sänglinne och handduk
Tvål, pappershanddukar, toalettpapper och städmaterial
Diskmedel, diskborste, disktrasor m.m.
Fullt utrustat kök
Slutstädning vid avresa
Rabatterat pris på liftkort i Kläppen

Pris för paket: Från 715,- per person.

Tillval:
Frukost 4 dagar
Middag 3 dagar
Kvällsfika 4 dagar

Pris för tillval: från 345,- person och dag

Sommarläger i snälla Sälenfjällen

Ta med dig föreningen, församlingen eller företaget och upplev snälla sommarfjäll i Sälen. Paddla kanot, vandra i skog och fjäll eller varför inte cykla eller fiska? Här upplever du snäll vildmark i naturens roligaste lekplats.

På STF Sälen Torgåsgården bor du bekvämt och mysigt i något av våra 12 rum med plats för 2-6 gäster. Utmärkt wi-fi, smart-tv för genomgång och filmvisning. Stor matsal, vårt mysiga allrum tillsammans med vår stora trädgård med grill, kanoter, volleybollnät m.m. gör det enkelt roligt och bekvämt att resa med hela gruppen.

I paketet ingår: 
Hyra av hela Torgåsgården Söndag-Torsdag
52 sängarplatser
Sänglinne och handduk
Tvål, pappershanddukar och städmaterial
Diskmedel, diskborste, disktrasor m.m.
Fullt utrustat kök
Slutstädning
Rabatterade priser på kanothyra från Sälen till Torgåsgården.

Pris för paket: Från 715,-/person

Tillval:
Frukost 4 dagar
Middag 3 dagar
Kvällsfika 4 dagar

Pris för tillval: Från 345,- person och dag

Service för våra gäster

Efter en lång dag ute fylld med många aktiviteter är det alltid skönt att komma in. Hos oss kan ni njuta av kolla på en film tillsammans, sitta framför brasan eller utmana varandra i brädspel. Bastun är förhoppningsvis snart på plats igen.

Alla våra gäster är varmt välkomna att använda vårt stora kök. Här går det bra att laga mat till många personer och vi har allt ni behöver för att och duka i matsalen. Hyr ni hela huset går det bra att beställa frukost, lunch middag och kvällsfika mot en extra kostnad.

Kommer ni som grupp går det bra att förbeställa mat och få den utkörd från Coop i Sälen.

Vi handlar all mat lokalt och kött och mejeriprodukter är alltid svenskt. Vårt kaffe och vår mjölk är dessutom alltid ekologisk. En perfekt grund för en aktiv semester!

På alla våningar finns det toaletter, duschar och torkskåp. Allt för att göra er vistelse så bekväm som möjligt.