Konferens & kick off

Tänk dig att sitta utomhus med en kopp kaffe i handen, känna vinden mot kinden och samtidigt arbeta. Vi anordnar konferenser där ni befinner er utanför de konventionella konferensramarna och utomhus en stor del av Er vistelse.  Här blir mötet med kollegorna naturnära i dubbel bemärkelse. Vi erbjuder kick off och konferenser för det mindre företaget eller arbetsgruppen upp till ca 25 gäster. När ni hyr Torgåsgården för konferens har ni huset helt för Er själva.

Aktiviteter

Vi har lång erfarenhet av att ordna naturnära upplevelser och äventyr för grupper med fokus på friluftsliv och ser återkommande hur kreativitet och goda möten uppstår när folk vistas i naturen. Vandringar, matlagning utomhus och andra äventyr ordnar vi gärna för dig och dina arbetskamrater.

Konferensrum & faciliteter

Vi uppmuntrar våra konferensgäster att tänka utanför boxen och förlägga sina möten utomhus. På gården kan man välja att sitta runt elden, på altanen med utsikt ner mot sjön eller ute på ängen där man ser upp mot fjället och älven. Vill ni hellre komma ut i skogen har vi flera bra platser att samlas på. Sittunderlag och kåsa finns att låna och så klart ingår det kaffe, te och vatten. Vill ni hellre sitta inne finns det plats i matsalen där det även finns en smart-tv att koppla upp sig mot för presentationer m.m. På andra våningen har vi ett allrum med smart-tv och plats för alla i soffan.

Det här säger våra kunder