Erbjudanden

Aktuella erbjudanden

Här kan läsa om alla våra aktuella erbjudanden.

Vi hjälper dig gärna att planera din semester.
Skicka en förfrågan här så återkommer vi!

Familjeäventyr i skogen

Förbered dig på dagar fullspäckade med äventyr i naturens roligaste lekplats i Sälenfjällen. Upplev svensk vildmark när den är som snällast, en härlig minisemester för hela familjen.  

Vårt sommarpaket för familjer bjuder på aktiva dagar i Dalarna.Här väntar sköna bad i vår sjö, lek i naturen, grill och annat skoj. Två aktiviteter ingår; En spännande guidad vandring till björnide med span efter björn och järv samt en heldags paddling på egen hand längst älven, med chans att se både bäver och älg längst färden! Möjligt att boka till besök på Husky kennel.Sommarens bästa äventyr utlovas! 

I paketet ingår: 
3 nätter i dubbel/familjerum med frukost
1 vandring med vildmarksguide och lunch över öppen eld
Kanot, flytvästar och transfer till paddelstart i Sälen. 

Pris för paket: Vuxen 2699,- barn 1999,-

Tillval:

Måndag efter frukost kan du lägga till ett extra äventyr innan hemresan. Kom och besök fjällets atleter Alaskan Husky på Peakpoints huskykennel. Lär dig mer om dessa fantastiska arbetande hundar och hur de lever sommar som vinter. Vi vågar lova massor av pussar och gos. Har ni tur finns det valpar att mysa med. Besöket avslutas med korvgrillning innan du reser hem med massor av nya minnen.

Pris för tillval: 295,-/vuxen och 195,-/barn

 

Fjäll Skog & Yogadagar i Sälen

Starta upp hösten med att ladda batterierna i de vackra och fjällnära skogarna i Sälen.

Under ledning av våra vildmarksguider och erfarna instruktörer fyller vi dagarna med yoga, vandring, naturupplevelser, föreläsningar och god mat.
Paketet går att boka helgerna 2-5 september & 9-12 september. Begränsat antal platser. Boka via info@torgasgarden.se eller 0280-30022.

Dalarnas natur är kanske som vackrast under tidig höst. Naturen skiftar färg och tempot är lugnt. En perfekt inramning för att under några dagar både varva ner och ladda om. Vi tar oss tid att andas, njuta naturen och vara här och nu. Föredrag varvas med vandring, skogsbad och yoga, och det finns även gott om egentid. En av dagarna ökar vi på adrenalinet med ett besök vid ett björnidé. Ta med egen termos, yogamatta för inomhus och utomhusbruk samt kläder och skor efter väder.

I paketet ingår: 

3 nätter i dubbelrum inkl linne&handduk och frukost
2 luncher
2 middagar
2 kvällsfika
Alla aktiviteter inkl guider. 

Pris för paket: 4899,-/person (16 år och uppåt)

Tillval:  Det finns ett begränsat antal enkelrum. Tillägg för enkelrum 950,-

Skidläger i Sälenfjällen

Åk på skidläger med skolan, församlingen, föreningen eller företaget. I Sälenfjällen finns det både alpin skidåkning och längdspår som passar alla. Kläppens skidanläggning ligger närmst, bara 5 min från STF Sälen Torgåsgården.

På STF Sälen Torgåsgården bor du bekvämt och mysigt i något av våra 12 rum med plats för 2-6 gäster. Utmärkt wi-fi, smart-tv för genomgång och filmvisning, stora torkskåp samt matsal och vårt mysiga allrum gör ditt skidläger bekvämt och smidigt. Välkommen till oss!

 I paketet ingår: 

Hyra av hela Torgåsgården 4 nätter söndag-torsdag
52 sängplatser
Sänglinne och handduk
Tvål, pappershanddukar, toalettpapper och städmaterial
Diskmedel, diskborste, disktrasor m.m.
Fullt utrustat kök
Slutstädning vid avresa
Rabatterat pris på liftkort i Kläppen

Pris för paket: Från 715,- per person.

Tillval:
Frukost 4 dagar
Middag 3 dagar
Kvällsfika 4 dagar

Pris för tillval: från 345,- person och dag

Sommarläger i snälla Sälenfjällen

Ta med dig föreningen, församlingen eller företaget och upplev snälla sommarfjäll i Sälen. Paddla kanot, vandra i skog och fjäll eller varför inte cykla eller fiska? Här upplever du snäll vildmark i naturens roligaste lekplats.

På STF Sälen Torgåsgården bor du bekvämt och mysigt i något av våra 12 rum med plats för 2-6 gäster. Utmärkt wi-fi, smart-tv för genomgång och filmvisning. Stor matsal, vårt mysiga allrum tillsammans med vår stora trädgård med grill, kanoter, volleybollnät m.m. gör det enkelt roligt och bekvämt att resa med hela gruppen.

I paketet ingår: 
Hyra av hela Torgåsgården Söndag-Torsdag
52 sängarplatser
Sänglinne och handduk
Tvål, pappershanddukar och städmaterial
Diskmedel, diskborste, disktrasor m.m.
Fullt utrustat kök
Slutstädning
Rabatterade priser på kanothyra från Sälen till Torgåsgården.

Pris för paket: Från 715,-/person

Tillval:
Frukost 4 dagar
Middag 3 dagar
Kvällsfika 4 dagar

Pris för tillval: Från 345,- person och dag

Familjeskidåkning i Kläppen

Njut några dagars skidåkning i härliga Sälenfjällen. I allsidiga och familjevänliga Kläppen Skiresort kan du både åka slalom och längd. Här finns allt för några riktigt mysiga och aktiva vinterdagar.

STF Torgåsgården ligger endast 5 minuter från Kläppen skiresort. Hos oss bor du bekvämt i mysiga rum med plats för hela familjen. På kvällen kan ni fixa middag tillsammans och kanske utmana varandra i brädspel. För du ska hinna njuta av snö och aktiva dagar ingår både frukost, luncher i backen och liftkort för 2 dagar. Boka valfri ankomstdag och välj mellan långhelg eller mittiveckanmys. Välkommen till oss!

I paketet ingår:
Boende i två nätter i dubbel eller familjerum
Sänglinne och handduk
2 frukost
2 luncher på Restaurang Tranan i Kläppen
Liftkort för 2 dagar

Keycard köper du själv för 65,- och är obligatoriskt

Pris för vuxen: 2499,-

Obs. Barn upp till 8 år kostar 995,- och barn 8-15 kostar 1899,- förutsatt att de har hjälm på sig när de åker i Kläppen. 

Längdskidåkning i Sälen

Unna dig några energigivande, aktiva vinterdagar i Kläppen. Det fantastiska Älvspåret bjuder på välpreparerade spår och här finns åkning för alla.

Området bjuder på varierad terräng och spår både för den avancerade och för nybörjaren. Älvspåret prepareras  2 ggr per dag och är belyst dygnet runt, så du verkligen kan maximera dina dagar. Frukost och lunch ingår så du kan fokusera på att njuta av dagarna. Boka valfri ankomstdag och välj mellan långhelg eller mittiveckanboost. Välkommen till oss!

I paketet ingår:
Boende i två nätter i dubbelrum (flerbäddsrum finns också)
Sänglinne och handduk
2 stärkande frukostar
2 luncher på Restaurang Tranan i Kläppen
Spårknapp för 2 dagar

Pris för vuxen: 1999,-