Lägergård

Torgåsgården - Lägergård

Torgåsgården är en perfekt plats för dig som planerar ett läger!
Vi har sovplatser för 52 personer och sovplatserna är för fördelade på 2-4-6 bäddsrum.
I vår stora matsal finns det möjlighet att duka för upp till 52 personer.

Vi hjälper er gärna med att planera meningsfulla aktiviteter som ni kan göra under ert läger! Beroende på vilken tid av året som ni kommer, finns det många roliga saker att hitta på och vacker natur att njuta av.

Torgåsgården går även bra att hyra till fester, släktträffar, möten och andra sammankomster. Ni väljer själva om ni vill hyra gården med eller utan personal och boende.

Kontakta oss gärna så att vi kan ge ett förslag på hur ni kan genomföra ert läger på bästa sätt.

Välkommen till Torgåsgården!

Service för våra gäster

Efter en lång dag ute fylld med många aktiviteter är det alltid skönt att komma in. Hos oss kan ni njuta av kolla på en film tillsammans, sitta framför brasan eller utmana varandra i brädspel. Bastun är förhoppningsvis snart på plats igen.

Alla våra gäster är varmt välkomna att använda vårt stora kök. Här går det bra att laga mat till många personer och vi har allt ni behöver för att och duka i matsalen. Hyr ni hela huset går det bra att beställa frukost, lunch middag och kvällsfika mot en extra kostnad.

Kommer ni som grupp går det bra att förbeställa mat och få den utkörd från Coop i Sälen.

Vi handlar all mat lokalt och kött och mejeriprodukter är alltid svenskt. Vårt kaffe och vår mjölk är dessutom alltid ekologisk. En perfekt grund för en aktiv semester!

På alla våningar finns det toaletter, duschar och torkskåp. Allt för att göra er vistelse så bekväm som möjligt.