Erbjudanden

Aktuella erbjudanden

Här kan läsa om alla våra aktuella erbjudanden.

Vi hjälper dig gärna att planera din semester.
Skicka en förfrågan här så återkommer vi!

Familjeskidåkning i Kläppen

Njut några dagars skidåkning i härliga Sälenfjällen. I allsidiga och familjevänliga Kläppen Skiresort kan du både åka slalom och längd. Här finns allt för några riktigt mysiga och aktiva vinterdagar.

STF Torgåsgården ligger endast 5 minuter från Kläppen skiresort. Hos oss bor du bekvämt i mysiga rum med plats för hela familjen. På kvällen kan ni fixa middag tillsammans och kanske utmana varandra i brädspel. För du ska hinna njuta av snö och aktiva dagar ingår både frukost, luncher i backen och liftkort för 2 dagar. Boka valfri ankomstdag och välj mellan långhelg eller mittiveckanmys. Välkommen till oss!

I paketet ingår:
Boende i två nätter i dubbel eller familjerum
Sänglinne och handduk
2 frukost
2 luncher på Restaurang Tranan i Kläppen
Liftkort för 2 dagar

Keycard köper du själv för 65,- och är obligatoriskt

Pris för vuxen: 2499,-

Obs. Barn upp till 8 år kostar 995,- och barn 8-15 kostar 1899,- förutsatt att de har hjälm på sig när de åker i Kläppen. 

Längdskidåkning i Sälen

Unna dig några energigivande, aktiva vinterdagar i Kläppen. Det fantastiska Älvspåret bjuder på välpreparerade spår och här finns åkning för alla.

Området bjuder på varierad terräng och spår både för den avancerade och för nybörjaren. Älvspåret prepareras  2 ggr per dag och är belyst dygnet runt, så du verkligen kan maximera dina dagar. Frukost och lunch ingår så du kan fokusera på att njuta av dagarna. Boka valfri ankomstdag och välj mellan långhelg eller mittiveckanboost. Välkommen till oss!

I paketet ingår:
Boende i två nätter i dubbelrum (flerbäddsrum finns också)
Sänglinne och handduk
2 stärkande frukostar
2 luncher på Restaurang Tranan i Kläppen
Spårknapp för 2 dagar

Pris för vuxen: 1999,-

Skidläger i Sälenfjällen

Åk på skidläger med skolan, församlingen, föreningen eller företaget. I Sälenfjällen finns det både alpin skidåkning och längdspår som passar alla. Kläppens skidanläggning ligger närmst, bara 5 min från STF Sälen Torgåsgården.

På STF Sälen Torgåsgården bor du bekvämt och mysigt i något av våra 12 rum med plats för 2-6 gäster. Utmärkt wi-fi, smart-tv för genomgång och filmvisning, stora torkskåp samt matsal och vårt mysiga allrum gör ditt skidläger bekvämt och smidigt. Välkommen till oss!

 I paketet ingår: 

Hyra av hela Torgåsgården 4 nätter söndag-torsdag
52 sängplatser
Sänglinne och handduk
Tvål, pappershanddukar, toalettpapper och städmaterial
Diskmedel, diskborste, disktrasor m.m.
Fullt utrustat kök
Slutstädning vid avresa
Rabatterat pris på liftkort i Kläppen

Pris från 715,- per person.

Tillval:
Frukost 4 dagar
Middag 3 dagar
Kvällsfika 4 dagar

Pris från 345,- person och dag

Sommarläger i snälla Sälenfjällen

Ta med dig föreningen, församlingen eller företaget och upplev snälla sommarfjäll i Sälen. Paddla kanot, vandra i skog och fjäll eller varför inte cykla eller fiska? Här upplever du snäll vildmark i naturens roligaste lekplats.

På STF Sälen Torgåsgården bor du bekvämt och mysigt i något av våra 12 rum med plats för 2-6 gäster. Utmärkt wi-fi, smart-tv för genomgång och filmvisning. Stor matsal, vårt mysiga allrum tillsammans med vår stora trädgård med grill, kanoter, volleybollnät m.m. gör det enkelt roligt och bekvämt att resa med hela gruppen.

I paketet ingår: 
Hyra av hela Torgåsgården Söndag-Torsdag
52 sängarplatser
Sänglinne och handduk
Tvål, pappershanddukar och städmaterial
Diskmedel, diskborste, disktrasor m.m.
Fullt utrustat kök
Slutstädning
Rabatterade priser på kanothyra från Sälen till Torgåsgården.

Pris från 715,-/person

Tillval:
Frukost 4 dagar
Middag 3 dagar
Kvällsfika 4 dagar

Från 345,- person och dag

Familjeäventyr i skogen

Förbered dig på dagar fullspäckade med äventyr i naturens roligaste lekplats i Sälenfjällen. Upplev svensk vildmark när den är som snällast, en härlig minisemester för hela familjen.  

Vårt sommarpaket för familjer bjuder på aktiva dagar i Dalarna.Här väntar sköna bad i vår sjö, lek i naturen, grill och annat skoj. Två aktiviteter ingår; En spännande guidad vandring till björnide med span efter björn och järv samt en heldags paddling på egen hand längst älven, med chans att se både bäver och älg längst färden! Möjligt att boka till besök på Husky kennel.Sommarens bästa äventyr utlovas! 

I paketet ingår: 
3 nätter i dubbel/familjerum med frukost
1 vandring med vildmarksguide och lunch över öppen eld
Kanot, flytvästar och transfer till paddelstart i Sälen. 

Pris Vuxen 2949,- barn 1999,-

Tillval:

Måndag efter frukost kan du lägga till ett extra äventyr innan hemresan. Kom och besök fjällets atleter Alaskan Husky på Peakpoints huskykennel. Lär dig mer om dessa fantastiska arbetande hundar och hur de lever sommar som vinter. Vi vågar lova massor av pussar och gos. Har ni tur finns det valpar att mysa med. Besöket avslutas med korvgrillning innan du reser hem med massor av nya minnen.

Pris 295,-/vuxen och 195,-/barn

 

Stora familjeäventyret

Gör dig klar för det stora sommaräventyret, fullspäckat med aktiviteter på fjället, i skogen och på älven. Njut av en aktiv semester där du får uppleva snäll vildmark fylld av äventyr. 

Det stora sommaräventyret bjuder på riktigt aktiva dagar med STF Sälen som utgångspunkt. Här väntar fartfyllda dagar med bad i vår sjö, leka i naturen, grill och annat skoj.

Fyra aktiviteter ingår: En spännande guidad vandring till björnide där vi spanar efter björn och järv samt en heldags paddling på egen hand längst älven, med chans att se både bäver och älg längst färden. Besök på Husky kennel med korvgrillning samt en dags vandring på fjället eller i skogen där vi tipsar om de bästa stigarna och lederna, självklart ingår lån av karta och kompass. Sommarens största äventyr utlovas! 

I paketet ingår:
Fem nätter i familj eller dubbelrum
Sänglinne, handduk och frukost alla dagar
Vandring till Björnide med erfaren vildmarksguide samt lunch lagad över öppen eld
Hel dags paddling (1 kanot) med transfer till Sälen inklusive flytväst
Fjäll eller skogsvandring på egen hand med lån av karta och kompass
Besök på huskykennel Peakpoints med korvgrillning och mys med hundarna
Aktiviteter på Torgåsgården så som tipspromenad och pyssel

Pris vuxen 4245,- barn: 3665,-